Does age a matter when seeking an employment?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/05/17
DEVAPRASAD DEVDAS
من قبل DEVAPRASAD DEVDAS , HR Manager , Liwa Trading Enterprises

Dear Jagath,

Never! Age cannot be a restriction in seeking an employment,

But on other hand, there are some careers where age criteria is essential,

Mostly, in junior level, entry level jobs high risk and more energy required jobs would have age restrictions.

If one is passionate in a profession nothing can restrict to get away from goal.

Regards,

Dev