The day employees stop bringing you their problems is the day you have stopped leading them.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/05/17
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Resolving issues, problems and taking the obstacles of their ways are main tasks in leadership.