Do I need programming skills to do a PhD in computer science and engineering?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/05/18
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Never .... There is no relationship between them

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

it depends on the dep. u will choose

Giovanni Taborada
من قبل Giovanni Taborada , Network Engineer , Amwaj

To obtain a doctorate degree in Computer Science or Computer Engineering.. you should know all the programming languages. But that doesn't mean you expertise those languages.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Basm Allah Alrahman Alrahim

yes

Muhammad Ahmed Raza
من قبل Muhammad Ahmed Raza , Web Developer & Technical Support Head , Ninja Softs (Private) Limited

A PhD in computer science and engineering is different from programming , there are many

other options available.