If you assumed a delayed project with regards to time schedule and actual activity completions, what is the first thing you must consider and do?

تم إضافة السؤال من قبل thelmo Inigo , Senior Civil Engineer , Saudi Bin Laden Group
تاريخ النشر: 2015/05/20
Mohammed Umair Shah Khan
من قبل Mohammed Umair Shah Khan , Sr. Planning Engineer , DAR al Riyadh consultants

Analyze the critical path of the Project.