“Remember that time is money.”

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/05/21
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

I absolutely agree with Benjamin Franklin and Mr. Jetley.

omer Ibrahim Mohamed Ahmed Mohamed
من قبل omer Ibrahim Mohamed Ahmed Mohamed , Chief Financial Officer CFO , Global Company for Chemical Industries

It means that you can waste time talking or you can use time efficiently. E.g. you can smoke a cigarette and have a break at work or you can sell a car. You can waste time or you can use time and do business.