What are the most effective methods for competency mapping you've tried and tested as a HR professional?

تم إضافة السؤال من قبل Debora Joseph , Senior HR Regional Lead (Middle East & Africa) - Talent & Culture , LG Electronics
تاريخ النشر: 2013/08/08
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Polarization of the most important tools for human resources professionals search for specialists and taking them from within their organizations also training and motivation is an important element in production