How arc welding must be done outside the oil tanker containing oil?

تم إضافة السؤال من قبل Junaid ul Hassan , Ward no.9
تاريخ النشر: 2015/05/25
Abdul Alhassan
من قبل Abdul Alhassan , PROJECT FIRE AND SAFETY TECHNICIAN , TEYSEER CONSTRUCTION COMMISSIONING MAINTENANCE (CCM) SERVICES WLL , DOHA-QATAR

Put all necessary control measure in place before commencing the welding, such as, fire blanket, fire extinguisher, PPE for welding, Hose reel and standby fire watch. Ensure no oil or grease on the surface to be welded.