How can base Isolators (to accommodate lateral loads) in foundations be used in new construction, which should be economical and practicable as well?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Sohail , Principal Engineer , BUILDCON Consulting Engineers
تاريخ النشر: 2015/05/27
طﻻل صدقي عثمان arman
من قبل طﻻل صدقي عثمان arman , رئيس مجلس اﻹدارة والمدير العام , شركة عرمان للهندسة والمقاوﻻت المحدودة

Base isolators are new construction technology  to resist dynamic structural movement normally due to earth quakes ... Unfortunately I have no data about their use economically