What does the term "The Queen's English" mean?

تم إضافة السؤال من قبل Dina Al Khatib , Product Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2015/05/27
Muhammad Faseehuddin Sheikh
من قبل Muhammad Faseehuddin Sheikh , Assistant Manager , SHAUKAT KHANUM MEMORIAL TRUST

The English language as written and spoken correctly by educated people in Britain

Abdullah Yaqub Samarah
من قبل Abdullah Yaqub Samarah , Guidance Counselor , Jeddah International School

I'm not quite sure, however, it might refer to the importance of English