Does anyone actually use Microsoft Office for iOS?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2015/05/27
Shatha Al Ghabra
من قبل Shatha Al Ghabra , Arabic Content Writer , Faharasnet

Hi

Yes nowadays you can open iTunes to buy and download Microsoft applications such as word, Excel, PowerPoint ....

Musharif Hussain
من قبل Musharif Hussain , Sr. Engineer (Instrumentation &Control) , Matiari Group

Yes for Apple users, use apple store

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Creative Artist , Sadeem International Co.Ltd.

Yeas already exist. . and it is downloadable Apps...