Is there a Microsoft Word app for iPad?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2015/05/27
Shatha Al Ghabra
من قبل Shatha Al Ghabra , Arabic Content Writer , Faharasnet

yes you can download it from iTunes

Labeeb Abdul Kareem
من قبل Labeeb Abdul Kareem , IT Support Engineer , Access Computers

yes, we could download it from the apple store..

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

I think yes, at the apple applications Store

Abdulrahman M M Bani Hamad
من قبل Abdulrahman M M Bani Hamad , System Engineer , Aspire Services

You visit the App Store and search for Microsoft package for iPad .

Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

yes it was added recently app for word solely , app for excel solely without the whole package