What are digital certificates & signatures in Microsoft Word?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2015/05/27
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

I'm agree with Mr.Ahmed Allam

Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

Digital certificates are used to verify a website, while digital signatures are used to verify the contents or information of that site.