What do you think is the biggest challenge of being a document controller?

تم إضافة السؤال من قبل DIANE AUBREY FRANCISCO , Admin Assistant (Document Control) , CLOUDTOP PROGRAM - A Philippine Government Project headed by DEPED & DOST thru ICT Office
تاريخ النشر: 2015/05/31
Nouman Ali
من قبل Nouman Ali , customer service person , private company

i think the biggest challenge for a document controller to keep every files up to date and place files according to their place