As a credit controller or debt collection agent, Explain credit control role?

تم إضافة السؤال من قبل Mixelmeen MARUTHULLATHIL , ACCOUNTANT CUM DOCUMENT CONTROLLER , ORNAMENTAL STONE
تاريخ النشر: 2015/06/02
SAI ANIMESH KUMAR N
من قبل SAI ANIMESH KUMAR N , Senior Manager, Credit , Ahli United Bank

A credit controller role usually starts  from the point of sanction it continues till the Unit banks with him. It includes checking compliance to terms of sanction, documentation, marking data on product system, regular day to day monitoring of the loan.