Do you think customers are too demanding or customer services that poor?

تم إضافة السؤال من قبل Sonya Belloumi , Trademark Officer , Abu-Ghazaleh Intellectual Property
تاريخ النشر: 2015/06/03
Alaa Mohammed Nour Hassan  Ibrahim
من قبل Alaa Mohammed Nour Hassan Ibrahim , Back Office Manager , MTN Group, (Sudan office)

Customer always rights basic for customer services , but front line staff have challenge to provide best customer service align with company policy