What type of quality is required for every professional accountant?

تم إضافة السؤال من قبل Hashif Parakkott , BRANCH ACCOUNTANT , ALHIND TRAVEL AND TOURS
تاريخ النشر: 2013/08/10
احمد محمد حسنين بدوى
من قبل احمد محمد حسنين بدوى , شئون العاملين , المعهد العالى للخدمة الاجتماعية ببورسعيد

To be a user of the computer to be mm in all disciplines of financial accounting