Is AutoCAD necessary for 3D printing?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/06/04
ماحي عابد
من قبل ماحي عابد , Civil engineer , Technical building control

I think yes.......................

Amr Gamal Anwar Hassan
من قبل Amr Gamal Anwar Hassan , مهندس حاسب كميات , Shurfah Real Estate Development and Investment

thank you for invitation

I think yes it is

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Yes, with existence of other softwares for this purpose

Samer Allam
من قبل Samer Allam , Design project manager , Madaar

yes, i think so i didn`t try it before but i think too

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I would say that you need one3D software program for3D printing, however I am not aware that it is only to be done with AutoCAD3D

ahmed shehab
من قبل ahmed shehab , site engineer , DHA Consulting & Engineering Design

Yes AutoCAD is necessary for3D printing