Which of the following values cannot be calculated at the firm's breakeven level of output?

a. operating leverage.

 b. contribution margin per unit.

 c. degree of operating leverage.

 d. profit.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/06/04
Georges Aref Chaoul
من قبل Georges Aref Chaoul , Sales & Media Director , Maids.cc

(C)                     Thank You.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Option (C) degree of operating leverage

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

My Answer Is Option  : " C " .

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

  1. The correct answer was: c. degree of operating leverage.. degree of operating leverage.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Agree with members

---------------------------

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

c. degree of operating leverage. .............................................................

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

c. degree of operating leverage. .............??????

Salvatore Augello
من قبل Salvatore Augello , owner , A.S. Trade & Consult

answer C _________________________________

Ismael Hamad
من قبل Ismael Hamad , Trainer , ANTONOIL DMCC , Lukoil project, WQ2

I thank option  C- right answer ...........