Which of the following particular is NOT included in journal voucher?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/06/06
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option B is the right answer>>>>

Jiju Oommen
من قبل Jiju Oommen , ERP Software Consultant , Simplex IT Solutions

B)  Bank receipt number

It appear in Bank Voucher