What is the minimum budget required in order to produce a good corporate video?

تم إضافة السؤال من قبل Peggy Traboulsi Chamoun , Marketing Director , Bayt.com
تاريخ النشر: 2012/10/09
Hossam Abbas
من قبل Hossam Abbas , MARKETING SPECIALIST , Aviation Services

I've got all the setup for as low as 3,000$ in Egypt, but the main issue you will face is to find someone who can use it.