What books should an aspiring copywriter read?

تم إضافة السؤال من قبل Dina Al Khatib , Product Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2015/06/08
اسامة محمد السيد الزيات
من قبل اسامة محمد السيد الزيات , مسئول فرع _ ومبرم عقود , العجمى للسيارات

Books that benefit rights in the marketing of his work as books, for example, sales representatives

sam chauhdry
من قبل sam chauhdry , Counseler , School

Books are the best way to know about everything. by the guidline of books anyone can become a dealer, advertiser,and philosopher.