Which blogging platform is best for the beginners? Here are the options: LiveJournal.com Quora.com HubPages.com WordPress.com Blogger.com

تم إضافة السؤال من قبل Eijaz Ibrahim Pardhan , Senior SEO Executive , JBS
تاريخ النشر: 2015/06/10
Muneeruddin Mohammad'ss
من قبل Muneeruddin Mohammad'ss , Digital Marketing Manager , Krify Software Technologies Private Limited

Such a nice question Where The best One For Simple Beginners is Blogger but when the That Simple  beginner want learn Pretty much Word Press is a Awesome site to get lean much Stuff To learn through SEO Techniques

Mag Tag
من قبل Mag Tag , Kava , AromaKava

Vilket videospel kan du rekommendera?

Sarah Samir
من قبل Sarah Samir , Senior Writer , Egypt Oil & Gas Magazine

Wordpress.com is easy to use for beginers, with a lot of options to develop and learn.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I'd go for blogger.com as well, best for beginners