Why do so many students want to study engineering?

تم إضافة السؤال من قبل Farah Maher , software developer , IT House Solutions
تاريخ النشر: 2015/06/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Engineering is popular due to following reasons:1. Renewable job pool. Many firms are expanding and many others are created making demands for more engineers2. Good income3. Sustainable career path4. Expanding industries5. Opportunities of self started businesses6. Society appreciation

Engr. Salim Ali Muhammad Aldagether
من قبل Engr. Salim Ali Muhammad Aldagether , General Manager , Dahab Company Ltd. Precious Metals Refinery

In order to build what has been torn down by others . Frankly speaking this answer was spontaneous.

Best wishes,

Engr. S. Aldagether

hassan younis
من قبل hassan younis , مهندس , جهاز استثمار مياه النهر الصناعي

Overview of Engineering is one of the best disciplines at all levels, scientific, social, economic, functional, developmental, the Creative ... etc

Muhammad Ali
من قبل Muhammad Ali , Electrical Supervisor , Altrad Endel Barakah Nuclear Power Plan

Engineering is taken because of job market, high paid jobs and self sustainable business setup for future prospects. It is all about passion.

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

MANY THANKS FOR INVITATION

I AGREE WITH MRS BADRIA

Ahmed Mohamed Abdel Kader Al-Assar
من قبل Ahmed Mohamed Abdel Kader Al-Assar , Project Control Engineer , QU

I agree with Ms.  badria

Thanks for invitaion