Is DUBAI a good option if you are looking to expand your career in FMCG sector as a Food technologist?

تم إضافة السؤال من قبل Md Moin Akhtar Khan , Trainee , IFB Agro Industries LTD
تاريخ النشر: 2015/06/12
Annita adaobi obi
من قبل Annita adaobi obi , microbiologist , excellence medical laboratory

Yes definitely because based on my personal analysis in other to understand more in agents of diarrhoea