The process of ensuring that the organization has the right kinds of people in the right places at the right time is known as human resource:

        A)    planning.        B)    staffing.        C)    recruiting.        D)    selection.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/06/14
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

        A)    planning.  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Planning........... is right................

Kader Hasan Maraicar
من قبل Kader Hasan Maraicar , Executive Assistant , Noor Enterprises

Of course; planning................

Snezana Brankovic
من قبل Snezana Brankovic , • Senior Consultant in Marketing Department , „Stankom” Business System

Planning..................................................................................................

Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Exactly, it is Human Resource Planning.