How can we replace a row or column to the other row or column in excel? kindly guide me

تم إضافة السؤال من قبل Imran Anwar , Electrical Draughtsman , Drake & Scull International
تاريخ النشر: 2015/06/15
ROBIN NETTO
من قبل ROBIN NETTO , SUPERVISOR , G&M TRANSPORTING COMPANY , PONDICHERRY

CLICK A ROW OR COLOUMN AND THEN PRESS RIGHT MOUSE BUTTON AND INSERT A ROW OR COLOUMN AS YOU LIKE.....