Happy Ramadan To all of you , then how you can manage you time in it ?

تم إضافة السؤال من قبل khaled Ibrahim Sayed Abd El Salam Ibrahim , Chief Accountant , -ElMehy engineering company
تاريخ النشر: 2015/06/17
Muhammad Moeen Bhatti
من قبل Muhammad Moeen Bhatti , Cluster Incharge , Premier DLC - A project of Beaconhouse Group

Happy Ramadan to you too.

my office timings are0800 to1300, due to short of time i manages my time by prioritize my tasks and tries to be more efficient to complete all the tasks before the office closing