Is the "Class Option" enable geographical analysis, product wise analysis as well as city wise profits & loss and financial position. a) Yes b) No?

تم إضافة السؤال من قبل Muhsin Kamal , Accounting Manager , Al Borg Diagnostics
تاريخ النشر: 2015/06/20
Ma Kristah Orais Orais
من قبل Ma Kristah Orais Orais , General Accountant , Bin Shafar Electromechanical Eng. LLC

It has been part of our discussion in my2nd year in college. My answer is A