How to carry out research and development work in an atmosphere where expenditure in these fields is considered wastage?

تم إضافة السؤال من قبل Saiyed Wasi Haider Zaidi , Deputy Manager , Security Papers Limited
تاريخ النشر: 2015/06/23
SUMIT LOUTE
من قبل SUMIT LOUTE , Project Manager , Orbicular Pharmaceutical Technologies Pvt LTD

Research is an day to day process and requires patience, it also require atmosphere of working as pharma profession is a life saving profession to research on it will be of highest value.