What do you think? Every employee should be proactive or reactive?

تم إضافة السؤال من قبل Ateeq ur Rahman , Accountant , Sadaqat Limited Faisalabad
تاريخ النشر: 2015/06/23
Muhammad Imtiaz Ramzan
من قبل Muhammad Imtiaz Ramzan , Regional Coordinator , Al Ayuni Investment and Contracting Company

i think it should  be proactive because he have to control the situation causing some this happen.