Choose the best practice: Checking availability of items requested by : 1. Inventory Control. 2. Warehouse Management.?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/06/23
Olagoke Akande
من قبل Olagoke Akande , HR/RID Officer , Oyo State Agricultural Development Programme

Inventory control because it monitors the movement of goods to and fro the company even the warehouse

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

BOTH

1. Inventory Control. & 2. Warehouse Management.?