هل يفضل اصحاب الشركات والادراة العليا الحفاظ على العماله ذوى الخبرة بالشركة من خلال(الاجور،النمو الوظيفى)ام يتم تعيين عماله جديدة بتكلفة نقدية اقل؟

تم إضافة السؤال من قبل Adel El_sayed Zayed , المدير المالى , البابطين للطاقه والاتصالات - مصر
تاريخ النشر: 2015/06/24
Mohamed Elsayed Sanad
من قبل Mohamed Elsayed Sanad , Senior Business Travel Consultant , Carlson Wagonlit Travel

الموضوع متعلق بالشركة نفسها بمعنى إن الشركات الكبيرة بتحافظ على العمالة اللى فيها لسنوات لإنها بتوفر عليها التدريب وكثرة الإخطاء اللى بتكون فى الموظف الجديد غالباَ .الموظف القديم لة معارفة وثقلة فى المجال فبينمى الشركة من خلال علاقاتة .