What is the best way to develop the safety stocks for FMCG products, Mainly Rice and Pulses?

تم إضافة السؤال من قبل Krishnan Balakrishnan , DEMAND & SUPPLY PLANNER , NESTLE SAUDI ARABIA
تاريخ النشر: 2015/06/24
ANIRBAN ROY
من قبل ANIRBAN ROY , Team Member Logistics , Aditya Birla Online fashion

The best way is to decide upon a reordering point depending upon the service level we are looking forward .