What is the meaning of geography?

تم إضافة السؤال من قبل WAEL Ahmed Mohamed Mostafa , معلم أول لغة انجليزية , مدرسة أحمد زويل للتعليم الاساسي
تاريخ النشر: 2015/06/24
Khaled Belgacem
من قبل Khaled Belgacem , Teacher of English , Pioneer High School Gafsa

A field of science dedicated to the study of the lands, the features, the inhabitants, and the phenomena of Earth

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Strange question/ This is a science which studies countries, their borders, industries and nature