If you are working in Big company, how to do work in the right way?

تم إضافة السؤال من قبل Rafid Abdulkareem , Projects Director , Prism Building Contracting L.L.C
تاريخ النشر: 2015/06/24
Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

I'm not sure what this question is really about.  Could you give us some more detail, or ask it again in a different way?  Thanks.