How to deal with a maintaining supervision somebody superviser no Experience Handling, any cause of death , if any Plants in Emergency Incedentll?

تم إضافة السؤال من قبل Shaik rahamthulla , GENERAL TECHINICIAN , COFELYBESIX MANNAI
تاريخ النشر: 2015/06/25
Shariful Islam
من قبل Shariful Islam , Engineer Industrial Safety,Coordinator (Civil) , EMKAY ENTERPRISES LTD. Professional Associates Ltd.

If Type of Situation arise, i will try to manage this situation in my own way