How to get civil or electromechanical contract and subcontracts in UAE?

we provide services in following approve working categories.

1: air conditioning ventilation system2: electromechanical equipment installation & maintenance3: plumbing and sanitary contracting4: Insulation contracting5: Paint contracting6: partitions & false ceilings contracting7: Building Cleaning services.

تم إضافة السؤال من قبل Haseeb Khalid , Sales and Promotion Manager. , Medi Urge
تاريخ النشر: 2015/06/25
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

One golden word is your network. it does not matter what you know, who you know matters a lot.

Ahmed Montasser Hasan Ibraheem Farag
من قبل Ahmed Montasser Hasan Ibraheem Farag , Project Manager , Rawafed Tech

Thanks for invitation, and I am really sorry for my late, because I were  had a lot of work.

RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Project Manager - Energy Optimization , Siemens

I endorse the previous answers.