What's the function of a constant pressure valves or pressure-reducer valves?

تم إضافة السؤال من قبل Ismael Hamad , Trainer , ANTONOIL DMCC , Lukoil project, WQ2
تاريخ النشر: 2015/06/25
Sherif Mohammed Ibrahim
من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company

reduce the pressure at a certain level which do not affect the pipelines or water fixture or valves downstream