Did you ever count the tcp retransmits and for what reason?

تم إضافة السؤال من قبل George Dimitrov , Unix System Administrator , ADVANCED.IO
تاريخ النشر: 2015/06/27
Muhammad Arsalan Anwar
من قبل Muhammad Arsalan Anwar , Principal DevOps Engineer , Creative Chaos

Yes I did check TCP re-transmission but not for counting pupose, I used "#sar" and "#netstat" tools.

reason

At times we need to know what data is coming to our application