Which type of sprinkler can be used for 6 meter heights or more?

تم إضافة السؤال من قبل Sherif Mohammed Ibrahim , Senior Mechanical Technical engineer , Al-Latifia Trading & Contracting Company
تاريخ النشر: 2015/06/29
Fakhri Al-Bobali
من قبل Fakhri Al-Bobali , Fire and Life Safety Design Engineer , Nesma & Partners

ESFR -Early Suppression Fast Response- with minimum of40 psi (2.8 bar) operating pressure. Those sprinklers suits for shelving of paper files, magazines, & books up to10.4 m & up to30 shelving.