What is the HELLO protocol used for ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/06/30
Basil Eldhose
من قبل Basil Eldhose , Network Security Specialist , BENEFIT COMPANY

for discovering the neighbours

Muhammad Zeshan Ul Haq
من قبل Muhammad Zeshan Ul Haq , Business Analyst Intern , Y61 Auto Services

The HELLO protocol uses time instead of distance to determine optimal routing. It is an alternative to the Routing Information Protocol.

Rana Bukht Baidar Khan
من قبل Rana Bukht Baidar Khan , IT System & network Administrator , Sport360

ICMP  for Echo request and Echo repy