Do scientist use Microsoft Office for lab work?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/06/30
Abdul Wahab
من قبل Abdul Wahab , Credit Controller - Group , Al-Jazeera Paints Factory

Tell Me Who Dont Use ...Professional People Use It.

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Creative Artist , Sadeem International Co.Ltd.

Yes sure; for their calculations and data recordings, activities and email configurations...

gina Israel
من قبل gina Israel , Receptionist,showroom coordinator,advertising and branding specialist , Rt group (fastlink,newroz Company)

why not, as long as it comes to equations, calculations and maintaining data to easily sort and got it back