What are the best authors on personal finance for someone entering mid career with investable and other assets?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/07/02
Samuel Loveday
من قبل Samuel Loveday , Management Accountant , Mopheth Nigeria Limited

Finance by Zvi Bodie, Robert C Merton, Hardcover:479 pages, Publisher: Prentice Hall Financial Reporting and Analysis (3rd Edition) by Lawrence Revsine, Daniel W. Collins, W. Bruce Johnson, Hardcover:1088 pages, Publisher: Prentice Hall