محرك اربع اسطوانات كام كرسي لعمود الكرنك؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/07/04
mena ebrahem
من قبل mena ebrahem , engineer , Toyota BANI SWIEF. ABO HETTA CO

بتختلف من محركات البنزين والديزل يعنى لو عندنا موتور بنزين اربعة سلندر يبقى نقسم عدد السلندرات على2 ونضيف1 يعنى الاجابة3 كراسى لو موتور جاز ديزل يعنى يبقى عدد السلندرات بلس واحد يعنى5 كراسى

محمد الشاذلي محمود
من قبل محمد الشاذلي محمود , Head of sector , Armed Forces

عدد الكراسي + واحد1 عن عدد السليندر (4+1=5) في المحرك

خالد الناصر
من قبل خالد الناصر , فني ميكانيكا و مشرف الصيانة والتشغيل , شركة هضاب القصيم للخرسانة

الاغلب خمس كراسي للسيارات الحديثة

الما القديمه جدا تتالف من ثلاث كراسي

الاربعه سلندر يديك5 كرسي قاعدت كرنك