Which are the best countries to work for as an MBA (Marketing) Graduate?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2015/07/07
Vaiyapuri Gopalakrishnan
من قبل Vaiyapuri Gopalakrishnan , Manager - After Sales , M/s Saud Bahwan Automotive llc

Australia tops the world in salaries paid to MBA Graduates with employers paying an average of $US113,100 ($120,229), according to a new survey of more than4000 employers globally.

By comparison, master of business administration graduates in the US earn $US98,300, Germany $US93,700, Japan $US91,000, South Korea $US69,000, China $US67,500 and India $US63,800.

Khaled Aboukarr
من قبل Khaled Aboukarr , Senior Account Manager , OneOne01

Most probably Dubai in GCC countries