What formula will you use to arrive at quantity to produce? if you know the following:

(i) opening quantity of finished goods(ii) closing quantity of finished goods (iii) sales quantity & (iv) production waste2%

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Hakeem , Manager Finance & Operation , Samuel Packaging Systems Group
تاريخ النشر: 2015/07/08
Graeme McWaters
من قبل Graeme McWaters , Quantity Surveyor , Veolia Westgarth Ltd

Closing quantity - Opening quantity - Sales Quantity = Quantity to Produce * 1.02 = Actual Quantity to produce