There is one powersupply and two mere how do u find the ammeter and voltmeter?

تم إضافة السؤال من قبل Vimal vimalkumar , team lead , elektronika swa
تاريخ النشر: 2015/07/12
Hyder Ali
من قبل Hyder Ali , Electrical Foremen/Supervioser HV/LV 11KV system/Maintenance , pakistan (Air) Base jacobabad

volt meter conect in parallel and am meter conect in serise volt meter show in put vold and am meter show out put load