HOW CAN YOU EXPLAIN THE DIFFERENCE BETWEEN ADVERBS AND ADJECTIVES TO YOUNG ENGLISH LEARNERS IN THE MOST LUCID WAY?

تم إضافة السؤال من قبل nadia chakraoui , enseignante de langue anglaise , My School
تاريخ النشر: 2015/07/20
Titus Isarinde
من قبل Titus Isarinde , PRINCIPAL , SPRING SECONDARY SCHOOL,KANO

an adverb modifies a verb  while an adjective qualifies noun that is it adds to the meaning of noun