What happens to the water at 32 F ?

a. it freezes b. it boils c. it is heated d. nothing remarkable

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Abdulaziz Alnefaie , محلل أخصائي (أنظمة معلومات) , قاعدة الملك فهد الجوية
تاريخ النشر: 2015/07/20
Dr Yasmeen Majeed
من قبل Dr Yasmeen Majeed , Trainer and HOD

This question doesn't have anything to do with English stream.

Pradeep Sharma
من قبل Pradeep Sharma , English Language Training Instructor , King Abdul Aziz University, Jeddah (KSA)

It doesn't boil, dear Denis Popov; on the contrary, it freezes!32 degree F is the freezing point for water (0 degree Celsius) and melting point of ice.

Though I do agree with others that the question is unfit for a forum for English language discussions.

Ali Yakub Seesi Rutherfod
من قبل Ali Yakub Seesi Rutherfod , Deputy DIRECTOR of Education , Head of Department of Social Science , St. Jerome Snr High School

it freezes............................

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Why asking such weird qsts? It boils but why asking here?