Do you think that lean management is the perfect path to a good governance?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/07/21
Duncan Robertson
من قبل Duncan Robertson , Strategy Consultant , Duncan Robertson Consultancy

Good corporate governance is about integrity, transparency, accountability, separation of powers, clear division of responsibilities and so on.   Whether or not the management is lean (i.e. efficient and not over-manned)  is a different matter.